sâmbătă, 22 august 2009

Anunturi gratuite





INTRODUCERE


Dupa cum bine stiti, internetul abunda in oferte care mai de care mai atractive in ceea ce priveste castigurile pe care le-ati putea obtine. Din capul locului, va spun ca sansa de a fi pacaliti este cu atat mai mare cu cat ofertele sunt mai tentante, cu cat promisiunile de castig cresc. Marea majoritate a acestor site-uri care promit marea cu sarea sunt asa-zise "scamm"-uri (sau, mai pe romaneste, tepe).




Totusi, exista si site-uri foarte serioase care, intr-adevar, platesc. Daca doriti sa va numarati si dvs printre cei care obtin castiguri de ordinul sutelor de dolari pe luna, incerc sa redau mai jos modalitatea in care puteti face acest lucru.






PLATA
1. Mai intai de toate, cum se face plata? Cum ajung la dvs banii pe care ii castigati in site-urile la care va inscrieti? Exista o multitudine de operatori on-line, insa cam toate site-urile prefera sa lucreze cu doi dintre ei, si anume PAYPAL si ALERTPAY. Asadar, prima miscare pe care trebuie sa o faceti, este aceea de a va crea conturi la unul sau la ambii operatori, totul e gratuit.




Cateva cuvinte despre fiecare din cei doi operatori:



PAYPAL va va transfera banii castigati pe un card de tip MASTERCARD sau VISACARD (card in usd). Asadar, inainte de crearea contului, este necesar sa mergeti la orice banca din orasul dvs si sa va deschideti un cont in dolari americani, cont caruia solicitati lucratoarei de la banca sa ii asocieze si un card. Pentru verificare, cei de la PAYPAL va vor cere sa transferati din card catre ei o suma modica (2 usd), bani care va vor fi returnati a doua zi, in acest fel PAYPAL avand certitudinea ca sunteti posesorul unui card valid, pe care puteti primi banii de la ei. Puteti sa va creati cont la PAYPAL folosind bannerul de mai jos:


ALERTPAY are alta modalitate de lucru, ei trimitandu-va banii intr-un cont pe care vi-l veti face la o banca (transfer bancar) sau prin cec. Pentru verificarea contului insa, va vor cere copiile a doua tipuri de documente (copia unui act cu fotografie gen carte de identitate sau pasaport si copia unei facturi de utilitati, telefon fix, gaze, curent electric). Copiile pot fi trimise prin posta, insa, cel mai comod este prin internet, incarcate in siteul lor. Verificarea si confirmarea se vor face in circa 10 zile. Puteti sa va creati cont la ALERTPAY folosind banner-ul de mai jos:





CUM SE POT CASTIGA BANII
Banii se pot castiga pe doua cai:



1. din propria dvs activitate in site-urile la care va veti inscrie (in general, trebuie sa vizualizati reclame platite si sa confirmati trecerea pe acolo printr-un click pe un numar de verificare: de exemplu, dupa scurgerea secundelor necesare vizualizarii, va aparea o succesiune de numere, sa zicem 31, 25, 48, 60 si 77. Vi se va cere sa dati un click pe 25. Nu aveti decat sa faceti asta si vi se va adauga o mica suma in cont, apoi puteti trece la vizualizare reclamei urmatoare.
2. din activitatea similara pe care o desfasoara cei pe care ii inscrieti in siteuri. Aici este tot secretul, cu cat mai multi oameni veti reusi sa inscrieti, cu atat castigurile pe care le veti obtine vor fi mai mari. Mai concret, tin sa va spun ca majoritatea banilor de aici vin, de la cei pe care ii inscrieti, de la asa-numitii referali.
Cum se face inscrierea de referali? Iata despre ce e vorba: in momentul in care va inscrieti la un site, vi se va aloca un link personal, acesta va fi doar al dvs. Dati acest link celor care urmeaza a se inscrie, in acest fel cei de la site-urile respective vor sti ca noul referal este adus de dvs.




LA CE SITE-URI MERITA SA VA INSCRIETI



Asa cum spuneam mai sus, oferta din internet este foarte "generoasa". Eu insa v-as recomanda, deocamdata, in mod deosebit, un numar de trei site-uri de la care am primit plata in mod constant si fara intarzieri. Periodic voi adauga insa si alte site-uri, asa ca n-ar fi rau ca, din cand in cand, sa mai treceti pe aici. Ma gandesc, de asemenea, sa fac si o mica rubrica cu site-uri gen scamm, pe care sa le ocoliti cu grija. Nu de alta, insa ce rost are sa va pierdeti timpul?








Este un site care plateste in momentul in care acumulati minim 2 usd. Plata sa face fie prin PAYPAL, fie prin ALERTPAY. Pentru inscriere, click pe banner:





Pe cei care sunt inca sceptici privind plata, ii invit sa intre la acesta adresa si sa vada cam ce sume se pot castiga (repet, ele depind extrem de mult de numarul de referali pe care ii veti avea!)


Particularitate site: cu o regularitate de cronometru, admnistratorul de site propune, zilnic, 4 reclame spre a fi vizualizate. Prin urmare, in maxim 5 minute ati terminat "treaba" pe ziua respectiva. Insa, atentie, presupunand ca ati avea referali care v-ar aduce, sa zicem, 10 usd/zi din activitatea lor, pentru a intra in posesia banilor de la referali, administratorul va obliga sa vedeti zilnic cele 4 reclame. Asadar, daca astazi n-ati vizitat reclamele, maine nu veti primi banii de la referali. In concluzie, mare atentie la acest aspect!



Este un site nou, inca in faza de lansare, insa plateste la acumularea sumei de 5,5 usd. Plata prin PAYPAL. Pentru inscriere, click pe banner:



Intr-adevar, poate fi surprinzator faptul ca un site in stadiul "beta" plateste. Pentru a va spulbera indoielile, iata dovada (click pe banner-ul de mai jos):



Particularitate site: administratorul de site propune zilnic, spre vizualizare, un numar de 15-25 de reclame. Tot ceea ce vi se cere este de a accesa reclamele respective si de a da click pe unul din linkurile din pagina care se deschide (pe oricare dintre ele, alegerea va apartine). Nu este necesar sa ramaneti un numar de secunde, astfel ca treaba merge foarte rapid, timpul necesar parcurgerii celor 25 de reclame nu este mai mare de 10 minute. Pentru vizualizare primiti puncte. Aceste puncte se acumuleaza timp de o saptamana, iar in perioara marti-joi (saptamana de saptamana) ele vor fi convertite in bani (usd). La acumularea sumei de 5,5 usd (suma rapid de atins!!!) puteti cere plata sau puteti opta sa mai asteptati pentru a retrage o suma mai mare.

3. INTERADMEDIA


Este, oarecum, un site atipic, aici sunteti platit pentru a face gautari gen "google". Puteti cauta orice va trece prin cap, important e sa o faceti macar o data la 5 minute si veti fi platit. Suma minima care trebuie acumulata este 25 usd, plata fiind facuta prin PAYPAL. Pentru inscriere, click pe banner-ul de mai jos:


Particularitate site: motorul de cautare pe care il veti folosi este yahoo search. Efectuati cautari timp de 15-30 minute, apoi opriti cautarea si porniti-o din nou. In acest fel evitati pierderile accidentale de bani (care pot aparea din blocari ale pc-ului, intreruperi ale internet-ului etc). Una e sa pierdeti banii echivalenti catorva minute de cautare si altceva este a pierde banii pe ore intregi.

SITE-URI NOI

1.BUXWIZ

Este un site asemanator lui NEOBUX, plata se poate cere in momentul in care acumulati minim 2 usd si se face fie prin PAYPAL, fie prin ALERTPAY. Pentru inscriere, click pe banner:



Particularitate site: plata se face, ca si la NEOBUX, in cateva secunde (am cerut banii, sistemul a raspuns cerandu-mi sa verific contul de PAYPAL. L-am verificat si banii erau, intr-adevar, transferati in contul meu de PAYPAL).


2.PAIDTOVIEWTUBE


Site inca in faza de pre-lansare, va plateste pentru a vedea mici filme (durata 60 sec). Lansarea oficiala va avea loc pe 22 septembrie 2009. Castigati 3 centi pe minut plus 15% din ceea ce vizualizeaza afiliatii dumneavoastra. Plata sa face fie prin PAYPAL, fie prin ALERTPAY, suma minima fiind 25 usd. Pentru inscriere, click pe banner:


CATEVA SFATURI



  • nu va incredeti in site-uri care promit castiguri fabuloase, va veti pierde timpul in mod inutil, e mult mai bine sa cautati referali pentru siteurile acestea si pentru cele pe care vi le voi prezenta in viitor


  • daca doriti, totusi, sa va inscrieti si la alte site-uri, o puteti face, bineninteles, insa va recomand site-uri care au un forum propriu in care puteti vedea si parerea altora in legatura cu site-urile respective


  • informati-va despre site-urile la care intentionati sa va inscrieti la una din adresele urmatoare:












  • pentru eventuale lamuriri, va stau la dispozitie la cartea_prin_posta@yahoo.com sau in yahoo mess, id amstroe.


  • intuiesc ca va sta pe limba o intrebare: ce m-a apucat sa va spun asa, dintr-o data, cum se pot castiga banii in internet? insa cred ca deja banuiti rapunsul: devenind referalii mei, vom castiga impreuna, atat dvs, folosind aceste informatii, insa si eu (un anumit procent din activitatea pe care o veti desfasura in viitor).


  • pentru cei care doresc sa se inscrie si la alte site-uri in afara celor de mai sus, pot pune la dispozitie si alte link-uri prin yahoo mess.
    Nu-mi ramane decat sa va doresc spor la treaba si castiguri pe masura!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu